Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Keltaiset narsissit

Koronarajoitukset 16.5.2021 saakka

6.5.2021 14.08

Aluehallintoviraston määräämä yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitus on voimassa 16.5.2021 saakka. Seurakunnassa ei järjestetä yli 20 hengen tilaisuuksia koronaepidemian vuoksi.

Jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja seurakunnan muuhun kokoavaan toimintaan voi osallistua 20 henkilöä per tilaisuus.

Kaikessa toiminnassa noudatetaan turvavälejä yli 2 metriä sekä hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Kasvomaskien käyttöä suositellaan. Jumalanpalvelukset Kyyjärven kirkosta kuunneltavissa seurakunnan fb sivujen kautta.

Fyysistä kanssakäymistä, kuten kättelemistä ja halaamista, vältetään edelleen. Turvavälit ja hyvä käsi- ja yskimishygienia ovat tärkeitä myös pienryhmätapaamisissa. Riskiryhmiä pyydetään käyttämään omaa harkintaa.

Ethän tule tilaisuuteen, mikäli koet lieviäkin flunssan oireita.