Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Kirkkovaltuuston kokous 12.4.2022

7.4.2021 13.20

Kyyjärven seurakunnassa on reilun vuoden ajan käyty keskustelua yhdessä, Karstulan seurakunnan kanssa, liittymisestä Saarijärven seurakuntaan. Mikäli esitys hyväksytään Kyyjärven kirkkovaltuustossa, Kyyjärven seurakunnasta tulee Kyyjärven kappeliseurakunta vuoden 2022 alkaen. Valmistelujen  pohjalta on laadittu seurakuntaliitosselvitys ja suunnitelma, joka on luettavissa täältä.

Kirkkovaltuuston kokoukseen asiaa esittelemään tulevat Saarijärven seurakunnan kirkkoherra Jarmo Autonen ja talouspäällikkö Emilia Jalomäki. Mikäli haluat tehdä kysymyksiä kokouksessa esitettäväksi liitoshankkeeseen liittyen, voit lähettää ne allekirjoittaneelle sähköpostiin (tarja.sulkala@evl.fi) tai toimittaa kysymykset kirjallisena kirkkoherranvirastoon 12.4 klo 12.00 mennessä.

Kirkkovaltuuston kokous striimataan seurakunnan fb sivujen kautta.

Terveisin

Kirkkoherra Tarja Sulkala