Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Koronarajoitukset tiukkenevat

16.12.2020 13.26

Kokoontumisrajoituksille suositellaan 10 henkilön ylärajaa 6.1.2021 saakka

Kokouksessa tuotiin esille, että koronatartuntojen määrän kasvu alueella huolestuttaa ja asiaa arvioidaan seuraavan kerran ensi maanantaina 21.12.2020. Jotta tilanne saadaan pysymään hallinnassa, Koronanyrkki päätyi antamaan KSSHP:n alueelle suosituksen maksimissaan 10 henkilön yleisö- tai yksityistilaisuuksien järjestämisestä 6.1.2021 saakka.

Muut kokouksessa annetut suositukset

Kokouksessa todettiin myös, että seurakunnilla on Suomessa oikeus päättää itse kirkollisten toimitusten osallistujamäärien rajoista mm. jumalanpalveluksissa, häissä ja hautajaisissa. Johtoryhmä toivoo, että myös kirkollisiin menoihin liittyvissä tilaisuuksissa yleisömäärät minimoitaisiin.