Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Leikkikenttä suljetaan

31.5.2019 12.55

leikkimökki ja liukumäki leikkimökki ja liukumäki

Kyyjärven seurakunnan maalla oleva leikkikenttä on päätetty sulkea laitteiden huonon kunnon vuoksi. Leikkikenttä ei täyttänyt enään turvallisuus vaatimuksia ja olisi tarvinnut suhteellisen isoja satsauksia sekä laitteiden kunnostukseen, pehmeämpien maa-ainesten vaihtoon sekä leikkikentän ylläpitoon.

Leikkikenttä laitteet myydään tarjousten perusteella. Laitteet ovat leikkikenttäkäytöstä poistettuja laitteita ja ne myydään Käytöstä poistettuina laitteina. Eli, emme vastaa laitteiden kunnosta. Tarjoukset tulee jättää ke 12.6.2019 mennessä. Seurakunta jättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä tarjousta.

Laitteisiin voi käydä tutustumassa paikanpäällä.Kuvia laitteista voi käydä katsomassa myös täältä.

Ostaja sitoutuu purkamaan ja poiskuljettamaan laitteet kesäkuun aikana.

Tarjoukset voi jättää virastoon tai sähköpostiin osoitteeseen juha.humalajoki@evl.fi