Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Tarjouskilpailu lumi ja hiekoitustöistä

14.12.2018 14.40

Kirkko talvella

Tarjouskilpailu

 

Kyyjärven seurakunta

Tuliharjuntie 19

43700 Kyyjärvi

 

Kiinteistöjen konelumityöt sekä hiekotustyöt

 

Hankinnan kuvaus:

Kyyjärven seurakunta pyytää tarjoustanne kiinteistöjen talvikunnossapitoon liittyvistä konelumi sekä hiekoitustyöstä kertahintana suoritettuna, tarjouspyynnön mukaisesti.

Tarjous tulisi jättää 9.1.2019 klo 12 mennessä sähköpostilla tarja.sulkala(at)evl.fi tai kirkkoherranvirastoon 9.1.2019 klo 12.00 mennessä.

Työn edellytyksenä on, että tarjoajalla on lumenauraukseen sekä hiekoitukseen sopiva kalusto, niin että vaadittu auraus ja hiekoitustulos saavutetaan.

Aurattavat/ hiekoitettavat kohteet ovat seuraavat: Kirkon parkkipaikat ja pääkäytävät, viraston piha- alue, hautausmaan parkkipaikka ja pääkäytävät.

Urakkakohteet on aurattava siten, että viikonloppuisin klo 09.00 kirkon parkkipaikat sekä pääkäytävät eivät ylitä  5 cm lumisyvyyttä. Alle 2 cm lumisyvyyttä ei aurata.

Kirkkoherranviraston piha- alue sekä hautausmaan parkkipaikat ja pääkäytävät aurataan samalla.

Kaikkien alueiden hiekoitus tulisi hoitaa, kun keli sitä vaatii. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä kun kirkossa on tilaisuuksia hiekoitus ja auraus tulisi olla hoidettu klo 09.00 mennessä.

Hiekoitushiekka tulee urakoitsijalta.

Urakoitsija huolehtii itse kohteiden sääennusteiden ja lumitilanteen seurannasta ja hälytysrajan saavuttamisesta. Myös liukkauden torjunnan tarpeesta urakoitsija huolehtii itse. Urakoitsijalla tulee olla vastuuvakuutus.

Tarjouksessa on nähtävä kertahinta auraukselle ja hiekoitukselle. Tarjouksen tulee sisältää Alv.

Sopimus on voimassa 2 vuotta ja urakoitsijalla on 2 vuoden optio jatkaa sopimusta.

Kyyjärven seurakunta pitää oikeuden itsellään olla hyväksymättä tarjouksia.

Tarjoajalla on mahdollisuus tutustua kohteisiin oma-aloitteisesti. Tarvittaessa lisätietoja tarjouksesta ja työnkuvasta antaa Juha Humalajoki 045 129 1623.

 Kirkkoherra Tarja Sulkala

« Uutislistaukseen