Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Seurakuntavaalit lähestyvät

20.9.2018 14.04

Ennakkoäänestys 2014-6961_XL.jpg

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt maanantaina. Seurakuntaan palautettiin yksi ehdokaslista nimeltään: Kirkko keskellä kylää. Ehdokkaita listalla on 23.

Tänä syksynä valitaan luottamushenkilöt kirkkovaltuustoon tulevalle nelivuotiskaudelle. Ennakkoäänestys toimitetaan 6-10.10. Kyyjärvellä ennakkoäänestyspaikka on kirkkoherranvirasto. Varsinainen vaalipäivä on 18.11 jumalanpalveluksen jälkeen ja vaali toimitetaan silloin kirkossa.

Ohessa ehdokkaat listan mukaisessa järjestyksessä: Aksela Marko, Huumarkangas Markku, Isoaho Tuomo, Isoniemi Mika, Kainu Satu, Kirvesmäki Pekka, Kotanen Pirkko, Laajala Heljä, Lampinen Eeva-Liisa, Noponen Alpo, Noponen Timo, Oinonen Kai, Paakkarinen Raimo, Pohjoiskangas Ulpu, Pölkki Päivi, Tamminen Kaisa, Tamminen Raimo, Viitala Niina, Kyrönlahti Tanja, Koivoisto Erkki, Hänninen Jarkko, Mäkelä Sauli, Oikari Seppo.

Tiedoksi seurakuntalaisille

Tarja Sulkala