Tällä sivulla on listattuna tuoreimmat ja merkittävimmät uutiset, jotka koskee Kyyjärven seurakuntaa ja seurakuntalaisia.

Suntion toimi

13.9.2018 11.31

Valittavalta edellytetään hyviä työyhteisötaitoja, joustavaa ja innokasta asennetta työntekoon, vastuullista työotetta, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kokonaisvaltaista ammatillista osaamista ja sitoutumista kirkon perustehtävän toteuttamiseen. Ajokortti ja oma auto ovat tehtävän hoidon kannalta välttämättömät. Toimeen valittavan tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimen palkkaus on Kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukainen. Hakemus tulee osoittaa Kyyjärven kirkkoneuvostolle, ja siihen tulee liittää suntion tutkintotodistus, Curriculum vitae, työtodistukset.

Työ alkaa marraskuun alussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika.

Tiedusteluihin vastaa kirkkoherra Tarja Sulkala p. 045 129 1620 tarja.sulkala@evl.fi

Kirjalliset hakemukset 5.10.2018 kello 16.00 mennessä osoitteeseen: Kyyjärven seurakunta, Kirkkoneuvosto, Tuliharjuntie 19, 43700 Kyyjärvi tai sähköpostilla osoitteeseen tarja.sulkala@evl.fi