Kirkkovaltuusto on ylin päättävä elin seurakunnassamme. Kirkkovaltuusto valitaan seurakuntavaaleilla joka neljäs vuosi. Kirkkovaltuuston puheenjohtajana toimii Kaisa Tamminen ja varapuheenjohtajana Timo Noponen.

Kirkkovaltuusto tekee seurakunnan taloutta ja viranhaltijoita koskevat tärkeimmät päätökset ja valitsee jäsenet kirkkoneuvostoon.  Kirkkovaltuuston päätösvaltaan kuuluvat esimerkiksi päätökset seurakunnan toiminnan ja talouden päälinjoista, kirkollisvero, rakennushankkeet ja uudet virat.

Kirkkovaltuusto valitsee myös lapsi ja nuorisotyön, lähetystyön ja diakoniatyön johtokunnat.

Kyyjärven seurakunnassa on mahdollisuus lähteä mukaan vapaaehtoistoimintaan. Otamme ilolla vastaan tekstinlukijoita, kahvittajia kirkkokahveille, suntion tuuraajia, kuorolaisia, ehtoollisavustajia, kerhotyöhön...jos tykkää leipomisesta otamme mielellään vastaan kakkuja, pullaa, keksiä..Pienikin työ on avuksi ja tuo iloa meille ,niinkuin tekijälleenkin. Monenlaisilla lahjoilla olisi seurakunnassamme käyttöä.

Jos koet, että sinulla olisi kiinnostusta ja mahdollisuus osallistua johonkin työhön ota yhteyttä rohkeasti niin kerromme lisää.

Kirkkoherra Tarja Sulkala 0451291620  tai tarja.sulkala@evl.fi

Diakonissa  Riitta Kytölä 0451291622    tai riitta.kytola@evl.fi