kuoro naiset

Seurakunnan musiikkityötä johtaa ja hoitaa kanttori. Hänen tehtävänä on ylläpitää hengellistä musiikkia seurakunnassa ja tukea hengellisen musiikin harrastusta seurakunnallisen toiminnan puitteissa.

Hengellinen musiikki on vahvasti esillä jumalanpalveluselämässä ja kirkollisissa toimituksissa. Kanttori johtaa Kyyjärven kirkkokuoroa, joka kokoontuu viikottain harjoituksiin ja esiintyy jumalanpalveluksissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa. Kyyjärven kirkkokuoro on levyttänyt cd:n ja tehnyt kuorovierailuja eri seurakuntiin aina Viroa ja Ruotsia myöten.

Harjoitukset ovat joka keskiviikko klo 18.00. Mukaan mahtuu vielä uusia harrastajia, niin nuoria kuin vanhempiakin. Lisää kuorotoiminnasta voit tiedustella kuoron johtajalta, Teija Nissinen 0451291621.

Teija Nissinen
Kanttorin sijainen 17.12.2018 alkaen