kuoro naiset

Seurakunnan musiikkityötä johtaa ja hoitaa kanttori. Hänen tehtävänä on ylläpitää hengellistä musiikkia seurakunnassa ja tukea hengellisen musiikin harrastusta seurakunnallisen toiminnan puitteissa.

Hengellinen musiikki on vahvasti esillä jumalanpalveluselämässä ja kirkollisissa toimituksissa. Kanttori johtaa Kyyjärven kirkkokuoroa, joka kokoontuu viikottain harjoituksiin ja esiintyy jumalanpalveluksissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa. Kyyjärven kirkkokuoro on levyttänyt cd:n ja tehnyt kuorovierailuja eri seurakuntiin aina Viroa ja Ruotsia myöten.

Harjoitukset ovat joka torstai klo 18.00. Mukaan mahtuu vielä uusia harrastajia, niin nuoria kuin vanhempiakin. Lisää kuorotoiminnasta voit tiedustella kuoron johtajalta, Adolfiina Turtinen 0451291621.

Uutisia musiikkityöltä

Kyyjärven seurakunnassa on aloittanut uusi kanttori. Kirkkokuoro jatkaa taas tauon jälkeen harjoituksia. Uusia laulajia toivotaan innolla mukaan.

Olen Adolfiina Turtinen, Kyyjärven uusi kanttori. Olen innokas nuori muusikko, ja haluan tuoda esiin musiikin ihmeellisen kaunista maailmaa.

Musiikki on kulkenut vahvasti mukanani, aina lapsesta saakka. Keväällä 2018 sain opintoni Oulun Konservatoriossa päätökseen, ja elämässäni alkoi uusi vaihe, kun tulin valituksi Kyyjärven uudeksi kanttoriksi. Haluan oppia paljon lisää, ja käytännön työssä, eli täällä, saan tehdä sitä äärettömän paljon.

Yhdessä musisoiminen on voimallista ja yhdistävää. Kyyjärvellä toimii kirkkokuoro, jonka syyskausi alkaa pian. Ensimmäinen tutustumisilta on torstaina 23.8.2018 klo 18.00 seurakuntasalissa. Aloitamme kahvilla, jutustellen ja tutustellen! Käymme läpi tulevaa syksyä, sekä laulamme yhdessä. Lämpimästi tervetuloa myös uudet laulajat, niin nuoret kuin vanhemmatkin! Pidämme kuoroharjoituksia viikoittain, keskiviikkoisin klo 18.00. Lisätietoja voit kysyä suoraan minulta, kuoron johtajalta p. 045 129 1621.

Kyyjärven kanttori, Adolfiina Turtinen