perhe

Seurakunnassamme toimii avoinkerho keskiviikkoisin, päiväkerho sekä aika-ajoin on perhejumalanpalvelus.

Avoin kerho

Avoin kerho kokoontuu keskiviikkoisin kello 10-12 kirkon alakerrassa (sisäänkäynti kirkon takaa).

Avoin kerho on perhekerho, johon äidit, isät, mummot, papat, kummit tai muut aikuiset voivat tulla lasten kanssa.

Kerhossa askarrellaan, hiljennytään hetkeksi kuulemaan Taivaan Isän valtavasta rakkaudesta meitä kohtaan, lauletaan, leikitään ja juodaan kahvit ja mehut voileivän kanssa. Jokaisesta kerhokäynnistä saa tarran!

Avoin kerho on kasteopetusta ja tavoitteena on, että saisimme, pienet ja suuret, kokea yhteyttä toisiimme ja Taivaan Isään!

"Kellot soittaa, kellot soittaa

leikkimään ja laulamaan.

Jeesus näin, vierelläin ,

kanssani käy käsikkäin."

Tervetuloa mukaan!

Partiotyö

Seurakunta on partiolippukunta Kyypartion tauastajärjestö. Kyypartio kokoontuu kirkon alakerrassa olevassa partiokolossa.Partioryhmiä on sudenpentu- ja vartioryhmiä. Vetäjinä ova vapaaehtoiset. Kyypartio toimii aktiivisesti järjestäen leirejä ja retkiä. Partiokirkkoja vietetään keväisin ja syksyisin.

pojat reppu selässä