leipä

Tule mukaan toimintaan!

Seurakunta tarjoaa paljon mukavaa toimintaa eri-ikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville. Seurakunnassamme on kerhoja,raamattutunteja,keskustelupiirejä,kuorotoimintaa, lähetyksen käsityöpiiri,,Voit myös lähteä mukaan vapaaehtoistyöhön. Otamme ilolla vastaan tekstinlukijoita, kahvittajia, suntiontuuraajia,,

Seurakuntakerho kokoontuu Kivirannan takkahuoneessa. Seurakuntakerho on varttuneiden, jo enemmän elämää nähneiden kerho, joka kokoontuu Kivirannan takkahuoneessa joka toinen torstai. Tällä hetkellä käymme läpi Luukkaan evankeliumia keskustellen, juomme yhdessä päiväkahvit ja lisäksi keskutellaan kaiken maailman asioista, pidetään tietokilpailuja ja kerholaiset esittävät omaa ohjelmaa yhteiseksi iloksi ja virkistykseksi. Retkiä järjestetään muutaman kerran vuodessa.