Kyyjärven kirkossa 4.4 klo 18.00 esiintyy Pekka Simojoki

PEKKA SIMOJOKI on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä, joka on ollut tien päällä vuodesta 1979. Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja. Yhteensä Simojoen lauluja on kertynyt yli 700.

Erityisesti yhteistyö runoilija ANNA-MARI KASKISEN kanssa on tullut tunnetuksi. Myös virsikirjasta löytyy heidän laulujaan. Heidän tunnetuimpia yhteisiä teoksiaan ovat Afrikkalainen gospelmessu, Liekit-musikaali, Meidän Messu, Hiljaisuuden messu, Partiomessu sekä koululaisten Jumis-laulut. Pekka Simojoki on tehnyt yhteistyötä myös muiden runoilijoiden kanssa ja kirjoittaa itsekin tekstejä.

Pekka Simojoki esiintyy myös trubaduurina vieraillen ahkerasti seurakunnissa, kouluissa, leireillä ja tapahtumissa. Erityisesti hänen ideoimansa Majatalo -illat ovat saaneet suuren suosion seurakunnissa ympäri maan. Hän on ollut myös useita kertoja Kirkolliskokousedustajana.

Lisätietoja antavat Seppo Oikari 0400 492 673,

Antero Ohranen 0400 202 374

Kalevi Lahti 040 7042 830

Kyyjärvenseurakunta, Kyyjärvenvapaaseurakunta ja Kyyjärven Helluntaiseurakunta