kuoro naiset

Seurakunnan musiikkityötä johtaa ja hoitaa kanttori. Hänen tehtävänä on ylläpitää hengellistä musiikkia seurakunnassa ja tukea hengellisen musiikin harrastusta seurakunnallisen toiminnan puitteissa.

Hengellinen musiikki on vahvasti esillä jumalanpalveluselämässä ja kirkollisissa toimituksissa. Kanttori johtaa Kyyjärven kirkkokuoroa, joka kokoontuu viikottain harjoituksiin ja esiintyy jumalanpalveluksissa sekä isänmaallisissa tilaisuuksissa. Kyyjärven kirkkokuoro on levyttänyt cd:n ja tehnyt kuorovierailuja eri seurakuntiin aina Viroa ja Ruotsia myöden.

Harjoitukset ovat joka torstai klo 18.00. Mukaan mahtuu vielä uusia harrastajia, niin nuoria kuin vanhempiakin. Lisää kuorotoiminnasta voit tiedustella kuoron vetäjältä Teija Nissiseltä 0505570563.

kirkkokuoro Juuassa
kanttorin sijainen