viljapelto
" Menkää työhön, vainiolla, vilja on jo kypsynyt,,,"

Ennen taivaaseen astumistaan Jeesus sanoi opetuslapsilleen viimeiset sanansa:

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa."

Tähän perustuu lähetystyö myös Kyyjärven seurakunnassa. Lähetystyö on jokaisen seurakunnan ja jokaisen kristityn tehtävä.

Saamme olla mukana viemässä ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta, syntiemme sovittajasta, lähelle ja kauas, sanoin ja teoin! Tuntuuko oma voima vaatimattomalta ja pieneltä? Etkö tunne itseäsi rohkeaksi uskon sankariksi? Älä pelkää, eivät tunteneet opetuslapsetkaan ja silti Jeesus uskoi tehtävän heille, heikoille ja aroille, sellaisille kuin me. Sinapinsiemenen verran uskoa riittää! Emme tee työtä omassa varassamme ja omalla voimallamme vaan vierellämme on voimallinen Jumala! Työ on hänen! Älä unohda, että lähetyskäskyyn sisältyy myös Jeesuksen lupaus: "Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

Lähetystyö Kyyjärven seurakunnassa

Kyyjärven seurakunnalla on kolme nimikkokohdetta, joita saamme olla tukemassa rukouksin ja taloudellisesti:

• nimikkolähettimme Antti ja Liisa Saarenketo Etelä-Sudanin työssä Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta
  • pienen Syktyvkarin seurakunnan tukeminen Komin tasavallassa  Suomen Lähetysseuran kautta
  • opettajaksi opiskeleva stipendiaatti Ruth Anyango Keniassa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta

Lisäksi näiden nimikkosopimusten hoitamisen jälkeen  olemme jakaneet ylimääräiset kertyneet varat kaikkien kuuden kirkon virallisen suomenkielisen lähetysjärjestön tukemiseen (SLS, SLey, SEKL, Kylväjä, Sansa, Piplia-seura).

Mitä sinä voit tehdä?

• rukoilla lähetystyön puolesta
  • järjestää kodissasi lähetysillan työntekijöiden kanssa
  • ideoida muita tapahtumia
  • osallistua lähetysiltoihin ja muihin tapahtumiin
  • osallistua lähetyksen käsityöpiiriin
  • osallistua myyjäisiin leipoen ja lahjoittaen
  • osallistua myyjäisiin ja arpajaisiin ostamalla tuotteita
  • osallistua lähetysiltojen järjestämiseen leipoen ja kahvia keittäen
  • lahjoittaen kolehtiin tai suoraan lähetysjärjestöille
  • ottamalla oman kummilapsen ja tukemalla häntä taloudellisesti (esim.30e/kk). Voit ottaa kummilapsen myös yhdessä jonkun kanssa, jolloin jaatte taloudellisen vastuun. Kysy lisää lähetyssihteeriltä p. 045-129 1622

Lähetyksen käsityöpiiri

Lähetyksen käsityöpiiri kokoontuu joka toinen maanantai Pappilassa. Piiriläiset tekevät käsitöitä enimmäkseen kotona, piiri on paikka kokoontua lähetystyön merkeissä yhteen vaihtamaan käsityöideoita ja suunnittelemaan toimintaa. Lähetyksen käsityöpiiri järjestää yleensä joulu- ja pääsiäismyyjäiset sekä äitienpäivän alla äitienpäiväkakkumyyjäiset. Yhteisessä kokoontumisessa juomme kahvit yhdessä ja hiljennymme pieneen hartaushetkeen ja rukoilemme lähetystyön puolesta.

Tervetuloa mukaan katsomaan ja osallistumaan!

Lähetyksen tekemät harjat
Diakonissa / Lähetyssihteeri