Nuorisotyö

Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorten kerho kokoontuu kirkon alakerrassa ja liikuntakerho liikuntahallissa kerhonohjaajien johdolla.

Rippikouluytyö

Rippikoulu alkaa adventinaikana yhteisellä kokoontumisella. Kevätkaudella on seurakuntaan tutustumista ja oppitunteja. Kesällä on pääjakso. Leiririppikoulu on pidetty ennen juhannusta Lapissa ja konfirmaatio on juhannuksena.

Isoskoulutus nuorille on ollut keväisin helmi-toukokuussa. Se on antanut nuorille valmiuksia toimia ryhmänohjaajana rippikoulu-ja nuorisotyössä sekä leikinohjaajana kesäisin leikkikentällä.

Nuorisotyö

Nuorten raamattukoulutusta järjestetään syys- ja kevätkaudella. Raamattuluokassa on kaksi ryhmää: varhaisnuorten ja nuorten ryhmä. Vetäjinä on vapaaehtoisia ohjaajia. Nuorten iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa.

Partiotyö

Seurakunta on partiolippukunta Kyypartion tauastajärjestö. Kyypartio kokoontuu kirkon alakerrassa olevassa partiokolossa.Partioryhmiä on sudenpentu- ja vartioryhmiä. Vetäjinä ova vapaaehtoiset. Kyypartio toimii aktiivisesti järjestäen leirejä ja retkiä. Partiokirkkoja vietetään keväisin ja syksyisin.

Konfirmaatio 2012

Konfirmaatio 2013