Muu seurakuntatoiminta

Hartaudet

Seurakunta järjestää säännöllisesti hartauksia eri laitoksissa: Päivärinteen pienkodissa ja Kivirannan vanhainkodissa keskiviikkoisin. Aamuhartaudet Nopolan koululla keskiviikko-aamuisin ja Iso-Nopolan koululla perjantai aamuisin. Kehitysvammaisten työkeskuksessa Touhulassa, Suomenselän palvelukodissa ja Karstulan sairaalassa. Järviradiosta kuuluu aamuhartaus, jumalanpalvelus ja hengellinen ilta vuorollaan. Saattohartaudet, kesäillan hartaudet ja muut sovitut hartaustilaisuudet kuuluvat seurakunnan toimintaan.

Seurakuntaillat

Seurakunta järjestää erilaisia seuratilaisuuksia kirkossa ja kodeissa. Diakonia-,lähetys-ja yhteisvastuuiltoja sekä seuratilaisuuksia, jossa on pappi ja kanttori läsnä. Herätysliikkeitten iltoja on paljon kirkossa ja seurakunnan tiloissa. Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen Kyyjärven paikallisosasto ja Kyyjärven Rauhanyhdistys r.y. järjestävät seura ja muita hartausiltoja.

Retket

Seurakunta järjestää myös retkiä ja leirejä. Keväällä on lasten ja vanhusten retket, syksyllä perinteinen ruskaretki Lappiin ja ystävyysseurakuntretki Vönnuun Viroon ja Israelin matkat. Lastenleiri, rippileiri ja perheleiri ovat vuotuisia leirejä.

Ystävyysseurakunta

Kyyjärven seurakunnan ystävyysseurakunta on Vönnu Virossa. Vönnu on noin 25 km Tartosta kaakkoon vanha, pieni maalaisseurakunta niin kuin Kyyjärvikin. Yhteydet on luotu jo 1990-luvun alkupuolella. Vönnun kirkkoherra oli tuolloin Kalle Kasemaa, joka vieraili Kyyjärvelläkin. Kyyjärven kirkkokuoro konsertoi Vönnun kirkossa v.1998. Muutamia muitakin retkiä on Vönnuun tehty. Viimeinen retki oli keväällä 14.-16.5.2012. Vönnun kirkon vanhin osa on jo 1220-luvulta. Sinne mahtuu nykyisin 1200 kuulijaa ja se on suurin maalaisseurakuntien kirkoista. Nykyinen kirkkoherra Urmas Paju on toiminut Vönnun pappina vuodesta 2003. Vönnun seurakunnasta oli vierailu Kyyjärvellä 18.-19.9.2015.

Ruskaretki Lappiin 6.9.-9.9.2012. Matka suuntautu Tromsaan. Mukana oli 49 hlöä. Kuva Kilpisjärveltä.

Ruskaretkeläisiä syksy 2008 Vardön kirkko

Vönnun Pyhän Jaakobin kirkko

Vönnun seurakuntalaisia vierailulla Kyyjärvellä syyskuu 2015.

Ruskaretkeläisiä Enontekiöllä syyskuussa 2015.