Musiikkityö

Seurakunnan musiikkityötä johtaa ja hoitaa kanttori. Hänen tehtävänä on ylläpitää hengellistä musiikkia seurakunnassa ja tukea hengellisen musiikin harrastusta seurakunnallisen toiminnan puitteissa.

Hengellinen musiikki on vahvasti esillä jumalanpalveluselämässä ja kirkollisissa toimituksissa. Kanttori johtaa Kyyjärven kirkkokuoroa, joka kokoontuu viikottain harjoituksiin ja esiintyy jumalanpalveluksissa sekä isänmaallisissa tilaisuuksissa. Kyyjärven kirkkokuoro on levyttänyt cd:n ja tehnyt kuorovierailuja eri seurakuntiin aina Viroa ja Ruotsia myöden.

Naisten lauluryhmä ja kansalaisopiston lauluryhmä "Tähkät" johtaa kanttori. Nuorten kuoroa johtaa opettaja Salme Tanskanen ja se kokoontuu harjoituksiin viikottain. Se esiintyy jumalanpalveluksissa ja muissa juhlissa. Lapsikuoro aloitti toiminnan syksyllä 2009 kanttori Minna Erkkilän johdolla.  Nuorten musiikkitoimintaan liittyen on ollut erilaisia nuorten lauluryhmiä. Virsi- ja lauluiltoja on järjestetty kirkossa ja kodeissa. Muutamia konsertteja järjestetään vuosittain kirkossa.

Nuorten lauluryhmä Vaasan vankilassa.

Lapsikuoro laulaa kirkossa

Alakoulun 4.luokkalaisten "Dream Teams" voitti Lapuan hiippakunnan Virsivisan keväällä 2015. He sijoittuivat valtakunnallisessa visassa seitsemänneksi Kouvolan kirkkopäivillä. Ryhmässä lauloivat: Saana Keisala, Maija Nissinen ja  Linnea Noponen.

Kirkkokuoron konsertti 18.9.2015. Kuoroa johtaa kanttori Minna Erkkilä.

Kirkkokuoron harjoitukset