Lapsityö

Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerhot kokoontuvat kirkon alakerrassa olevassa kerhohuoneessa. Päiväkerhoa pidetään 3-5 vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat maanantaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 10-12 sekä 13-15. Kerhonohjaajina toimii lastenohjaaja Virpi Louhula ja kanttori Minna Erkkilä.

Avoin kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12 kirkon alakerrassa. Se on nimensä mukaisesti avoin kaikille äideille,isille,lapsille sekä mummoille ja papoille lastenlapsineen. Vetäjinä ovat seurakunnan lastenohjaaja ja diakonissa.

Pyhäkoulut

Pyhäkoulut kokoontuvat sunnuntaisin klo 13 syys- ja kevätkaudella kodeissa. Avoimessa kehossa on joka kerta pyhäkouluhetki.

Perhekirkot

Kerran kuukaudessa syys-ja kevätkaudella on perhekirkko.Silloin aivan erityisesti lapset perheineen toivotetaan kirkkoon tervetulleiksi.

Muut tapahtumat

Seurakunnassa kastettujen kirkko on Marianpäivänä, jolloin sytytetään kynttilä kaikille vuoden aikana kastetuille. Kolmevuotiaiden synttäreitä juhlitaan marras-joulukuussa. Päiväkerhon päättäneiden juhla on toukokuun lopussa. Esikoululaisten kirkko on kynttilänpäivän aikaan ja ekaluokkalaisten kirkkopyhä on syyskuun ensimmäinen sunnuntai. Kymppivuotiaiden juhla ja lasten pääsiäishartaus on kiirastorstaina. Myös muita erityistapahtumia, retkiä ja leirejä järjestetään.

Päiväkerhonohjaajat Minna Erkkilä ja Virpi Louhula

Ekaluokkalaisten kirkkopyhä ja siunaustilaisuus 26.8.2012