Toimitilat

Kirkko

Kyyjärven kirkko on valmistunut v.1953. Sen on suunnitellut arkkitehti Veikko Larkas. Kirkon alttaritauluna on pronssiin valettu krusufiksi, joka on kuvanveistäjä Viktor Janssonin käsialaa. Urut on Hans Heinrichin rakentamat v.1989. Kirkkoon mahtuu noin 300 kuulijaa. Kirkon siipeisosana on seurakuntasali,johon mahtuu lisäksi 80 henkilöä. Erillinen kellotapuli valmistui vuonna 1954.

Kappeli

Vuonna 1966 valmistunut kappeli on hautausmaalla. Kappeliin mahtuu 180 henkilöä. Kappelissa on digitaaliurut. Hautausmaan varastorakennus on kappelin vieressä. Kyyjärven hautausmaa vihittiin käyttöön v.1931. Hautausmaa sijaitsee Vaasan tien varressa 2km liikenneympyrästä.

Pappila

Kyyjärven Pappila on rakennettu v.1945. Pihapiiriin kuulu navetta, sauna ja ulkorakennus. Pappilassa on asuntotila ja toimisto sekä kokoustilat. Pappilan entisessä salissa on kokoushuone. Myös Kirkkoherranvirasto ja diakoniatoimisto ovat pappilassa.

Kiviranta

Kiviranta entinen Monitoimitalo valmistui Kyyjärven kunnan ja seurakunnan yhteisvoimin v.1978. Kivirannassa on kunnan omistama vanhainkoti ja palvelusäätiön omistama juhlasali, kahviot,sauna, uimaallas ja kuntosali. Seurakunta saa käyttää juhlasalia omaan toimintaansa.

Kyyjärven kirkko talvimaisemassa