Kirkkovaltuusto

Puheenjohtaja  Kaisa Tamminen, varapuheenjohtaja Taisto Lahtinen, muut jäsenet: Pirkko Kotanen, Markku Huumarkangas, Aira Toivanen, Tuula Lillvis, Jarkko Hänninen, Pekka Kirvesmäki, Lasse Sauramäki, Tapio Lintulahti, Marko Humalajoki, Tanja Kyrönlahti, Seppo Oikari, Aarto Hokkanen ja Raimo Tamminen.

Kirkkoneuvosto

Puheenjohtaja khra Olavi Vallivaara, varapuheenjohtaja Raimo Tamminen, muut jäsenet: Pirkko Kotanen, Pirkko Viertamo, Lasse Sauramäki, Aira Toivanen, Markku Huumarkangas, Tapio Lintulahti ja Satu Kainu.

Kirkkoneuvoston ja -valtuuston sihteerinä toimii taloudesta vastaava Karstulan seurakunnan talouspäällikkö Kari Kemppainen.

Johtokunnat

Diakoniatyön johtokunta:

Puheenjohtaja Sisko Pillikko, jäsenet: Saara Vähämäki, Anneli Pölkki, Hannele Lampila, Leena Salama ja Riitta Lahtinen.

Lähetystyön johtokunta:

Puheenjohtaja Helena Ulvo jäsenet: Kaarina Viertamo, Maire Peuranen, Anita Honkonen, Aarto Hokkanen ja Pentti Pekkarinen.

Lapsi- ja nuorisotyön johtokunta:

Puheenjohtaja Tanja Kyrönlahti jäsenet: Sanna Honkonen, Jaana Honkanen, Pirkko Kotanen, Jaakko Koskelo ja Pentti Pekkarinen.

Uusien luottamushenkilöitten siunaus 13.2.2011.

Kirkkovaltuuston jäsenet 2015

Kirkkovaltuuston ja -neuvoston puheenjohtajisto 2015